Amalian Helmiä

28. heinäkuuta 2012

Huippu löytö

Pääsin pitkästä aikaa yksin kirppistelemään ja pitkästä aikaa sieltä tuntui jotain löytyvänkin.


Huippu löytö oli tämä uuden veroinen me&i mekko neljällä eurolla! Nehän pyytää näistä monin kertaisesti. Itse en ole mikään me&i fani, mutta on niillä kivoja vaatteita. Tällainen mekko meiltä löytyikin pienmmässä koossa ja harmitellut, kun pineksi se jää.

Me&i löyty muutenkin - vitosella tassupöksyttimet. Nämähän käypi molemmille sukupuolille


Kuten passaavat muutkin löytöt. Molemmat tytöt, kun ovat kesäävasten syntyneet ei kaapista pinetä lämmintä vaatetta kauheesti löydy, vaikka pienet vaatteet on tullutkin säästettyä. Tällaista neutraalia, joka passaa molemmille - popin velouripuku mm. 

10 kommenttia:

  1. Mä olen nyt itseeni hieman pettynyt - olen mielestäni tosi unisex lastenvaatteiden värivalinnoissa, mutta silti toi alimman kuvan vihreäraidallinen ruskea velourpuku näyttää mun mielestä selkeästi pojan vaatteelle. Nättejä joka tapauksessa ja ihanan pehmoisia varmasti myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo enempi pojan puolelle kallistuu, mutta mielestäni tytöt voi paremmin pitää poikien vaatteita, kun päin vastoin esin jotain vaaleanpunaista rimpsua. Meillä on ostettu näille jo oleville tytöillekkin ihan selkeesti enempi poikaosaston vaatteita ennen syntymää. Tuo oli niin kivan olonen, joten ajattelin menevän sen vaikka kotona.

      Poista
  2. Onnea salamatkustajasta! Millä kirpparilla kävit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Järkikirppiksellä ja paljetiellä - harmi, kun vintiö tauolla ja jatkosta ei tiiä - siellä, kun ois ollu aina vauvan vaatteeita ja nyt niille ois tarvetta - juuri koskaan en näille isommille mitään löytäny.

      Poista
    2. Siis onko se keskustan Vintiö tauolla? Vielä ennen kesälomaani se oli auki ja ikkunassakin vaikka mitä ihanaa (moonkidsiä ym.)...muuala en löydä ikinä mitään :(

      Poista
    3. Kesälomalla olleet jo jonkun viikon ja fb.ssä, kun on "tykkääjänä" niin kyselivät jatkajan perään : /

      Poista
  3. Oivoi oivoi... meillä oli tytöillä nuo ihanat mekot taannoin... olisin valmis maksamaan noista melkein mitä vaan jos löytyisi uudet vastaavat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni näyttäis maksavan vaikka mitä noista, eli kävi huippu säkä!

      Poista
  4. Mahtavia löytöjä olet kyllä tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitkään aikaan en mitää ole löytänyt ja nyt vaikka mitä - varmaan ihmiset lomilla kaappejaan tyhjentää ja ostajat taas reissaa, etteivät ehdi ostoksille - joten mullakin mahkuja ; )

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!