Amalian Helmiä

4. syyskuuta 2012

Toppahaalari ekaluokkalaiselle

Meidän ekaluokkalainen on tällä viikolla lähes päivittäin muistuttaut, että haluaa talveksi toppahaalarin. Jemmassa odottaa alesta ostetut Po.Pin takki ja housut.
Tyttöon hidas pukija ja meinaa, ettei hän ehdi välkällä olemaan sekunttiakaan, jos ei saa haalaria.
Ihan hirveitä en kyllä raski haalariin investoida, joten täytyisi löytää kiva keskihintainen toppahaalari.
Pikku siskolle taas ei viime talvenakaan saanut haalaria päälle, joten hänestä ei tarvitse tänäkään talvena murehtia, kun hälle on samainen Po.Pin setti odottamassa ja niitä rymy pukuja on vaikka kuin ja ehkä se siskon vanha cupcaken takki ja housut jotain kestää (takki on hyvässä kunnossa - housuja ei uskalla pestä jos hajoovat koneeseen)


Edit. poistin kappiksen haalari kuvan, kun ei näy : (

Kappahallin Kaxs haalari n. 80eur - jos -25% alekuponki taas tupsahtaisi postista irtoaisi se 60 euroon - ei paha.
Kaxsin välikausihousuista ollaan tykätty.

City Jonathan olisi kiva 69,90 ja Jesper & Juniorissakin monest niitä ulkovaatteet -20% päiviä.
Tätä city Jonathania ei oo kun kokoon 122 - se ehkä saattaa mennä tytölle. Tähti Jonathanin haalarit on 128, mutta en ei todellakaan oo yhtä kivoja.



Didriksonsin haalari , noin 116 euroa kokoon 130 asti.

Reima Kiddo 109 eur - meillä on kerran ollu kakkoshaalareina Kiddot ja ne oli kyllä hyvät. Tai siis nehän oli viimme talven kakkospuvut. Toinen löyty kirpparilta ja toisen oli alesta ostanut - eroa uudella ja vanhalla ei ollut ja olivat toimivat. Ne oli kaksi väriset, harmaa alaosa ja pinkki yläosa niin siitä koooululainen sanoi, ettei saa olla kaksi värinen tai kuvioita.

Keneltäköhän muulta löytyisi joku max satasen haalari koossa 128 (122)?


25 kommenttia:

  1. Travallelta ainakin löytyy tavallista Remua 122cm asti ja superRemua kokoon 152 tosin superRemut onkin sitten jo 120euroa heidän nettisivuillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Remut oon ihan unohtanu. Niistä meillä ei oo kokemusta, mutta muistelen että viime vuonna oli mukavan näköistä yksi väristä. Uusimpaan mallistoon en oo törmänny liekkö julkistaneet? Sitähän saa prismasta, eli kantis päivällä saa alea ; )

      Poista
    2. Ainakin Linnanmaan Prismassa oli yksiväristä mustaa Remuhaalaria, mutta koot loppuu tosiaan 122cm...

      Poista
    3. Ne olivat päivittyneet nyt sinne travallen nettisivuille.Ne tavalliset remut on ihan kivoja siis sellaiset yksiväriset,mutta superit oli liian kirjavia mun silmään.

      Poista
    4. Petra - se voi olla hilkulla, että menee tuo 122 - monesti toppavaatteet on ollu muita vaatteita yhtä kokoa pienempiä. Sehän ois tässä työpaikan lähellä täytyy käydä kurkkaan ja tais tulla ilmotus niistä kantis päivistäkin.

      Poista
    5. Mirva - Menempä heti kattoon - yks väriset ehottomasti ja se on tytönkin vaatimus.

      Poista
  2. Millaistahan mitoitusta lie Mikk-Line? Sehän olis edukas ja voitti sen halvimman sarjan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo mitään hajua missä niitä myydään?

      Poista
  3. meille tuli eskarilaiselle tuo sininen kappiksen. en tiedä haluaako talvella enää haalaria, niin en viitsinyt maksaa paljoa.valitsi sinisen, kun siinä kirjavassa ei ollut kokoja :( punainen ja musta ei kelvanneet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua vaan häirittee tuo iso K rinnassa. Punainen sopisi jo ostettuihin asusteisiin.

      Poista
  4. hei,jos lila ticket to heaven uutena koko 122 kiinnostaisi niin sellaisen laitin huutikseen lähtöhinnalla 90€, meille ylimääräinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lila ei oo valitettavasti meidän väri : / tai no siis mun. Tyttö väritti aakkosia ja tuli näyttämään ettei Ä ja J tullut lilalla, kun äiti ei siitä tykkää!

      Poista
  5. Minymollakin on alle satasen haalareita. Koot menee (kai) johonkin 150 asti, mutta en tiedä ottaako kaupat niin isoja. Viime vuonna meillä oli 140 saakka, nyt en muista mihin kokoon tänä vuonna on tulossa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku vuosi sitten kattelinkin sitä, ettei ois pahan hintanen. Täältä meiltä 60 kilsan päässä on liike joka myy minymoa ja on tarkoitus muuten käydä siihen tutustumassa. Tuon ikäisen pitää päästä jo testaa, että tuollaisen isomman ostoksen voi hankkia.

      Poista
  6. Meillä myös koululainen (viime vuoden eppu) halusi haalarin ja veikkaan, että samoista syistä, muuten ei olisi kerennyt ulos ollenkaan :D Saas nähdä kuinka käy tänä vuonna, kun haalaria ei olekaan. Reimalta oli meidän viime vuoden puku, niiltä löytyy isompiakin kokoja, mutta hintahan niissä on uutena aika korkea. Meillä kävi aikamoinen tuuri ja löysin puvun kirpparilta ihan pilkkahintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppareita täytyy pitää taas silmällä, mmonta huippua kakkospukua on tullu käytettynä ostettua. Toisaalta voi olla, että puvun hankinta menee aleaikaan.

      Poista
  7. Taidettin tänä iltana nähdä :D En ollut varma, niin en uskaltanu suutani aukasta...ens kerralla rohkeana vetäsen hihasta :D OK?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää mietin kans siellä kaffilassa. Luin myös sitä kiertänyttä nimi listaa, mutta en vaan yhtään muistanu teidän nimiä ja mille luokalle se teidän tyttö tulikaan. Kävin tarkistaan nyt tuolta mailista luokan. Aivan ihanat opet meidän tytöt on saanut - jäi kyllä super hyvä mieli. Nyt mää mietin kuka mahdoit olla : ) Ehottomasti seuraavalla kerralla hihasta kiinni. Ootko lopettanu bloggaamisen, ainakaan mulle ei oo tullu tuonne listaan ilmotusta uudesta postauksesta?

      Poista
    2. En ole lopettanut...kaikkea muuta...tekosyitä tullut ...ehkä tästä taas piristyn bloggaamaan :)Meillä täällä koululainen sairaana :( Itkee etää haluaa kouluun :(

      Poista
    3. Meillä on oltu kyllä kans tuon koulun kanssa niin innoissaan. Ainoa mistä ei tykkää on AP ja IP kerho - joka päivä kysyy onko pakko mennä, mutta onneksi enään kuukausi sitä ja jään kotiin mammaileen.

      Poista
  8. Oletko käynyt katsomassa Reimashopin Outlet puolella, siellä aina välillä tekee löytöjä ;).

    - Anni A.

    VastaaPoista
  9. Heippa!

    Löysin blogiisi juuri hetki sitten (olikohan vaaleanpunaisesta hirsitalosta?). Täytyy lueskella ajatuksella pidempäänkin, mutta tähän väliin kommentti haalareista. Oletkos bongannut Pomp de Luxin haalarin? http://www.pompdelux.com/fi_FI/forside/webshop/girl-104-152-cm/outerwear-fleece/2482/rosy-snowsuit?focus=398 Näin sellaisen pari viikkoa kotikutsuilla, ja näytti hyvältä. Ihanharmitti, että olin eskarilaiselle ostanut jo valmiiksi kevään alesta Reiman haalarin. Siinä kyllä oli plussana suorat lahkeet lumilukoilla.

    Nyt jatkamaan lukemista... :)

    -Auringonkukka-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ihan unohtanut pommpiksen ulkovaatteet. Minulla onkin kutsut kuun lopussa. En tiennytkään, että ne on noin edullisia!!! Olen kuullut niistä vain kehuja. Minäkin tykkään enemmän suorista lahkeistä lumilukolla, joita harmillisen harvasta puvusta kuitenkaan löytyy.

      Poista
  10. Meilläkin on ekaluokkalaiselle talveksi toppahaalari (Reimatec, harmaa). Haalarit taitaa noiden jumpsuitien myötä olla taas ihan jees myös koululaisille. Varmasti helpottaa pukemista sellainen :)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!