Amalian Helmiä

10. heinäkuuta 2013

Vihaisia lintuja

Viime viikkoiselle Kajaanin reissulla käytii myös Sotkamon vuokatin angry birds activity parkissa.
Helposti siellä sai ajan kulumaan, vaikka ehkä olisi voinut valita huonomman kelin. Päät märkänä siellä juostiin tai lapset juoksi. Olisihan siellä ollut tekemistä myös aikuisille mm. golf, jääkiekko, pesäpallo ja jalkapallo simulaattoreita, mutta olin liikkeellä yksin lasten kanssa. Tanssipelistä tuli tämän mamman suosikki.



Hieman parempaa opastusta paikkaan olisin toivonut. Itse olin paikassa käynyt monta vuotta sitten, kun siellä oli muuta toimintaa. Se huomasi, ettei tiloja ollut tehty tähän tarkoitukseen. Tosi hyvä, että vanhoja tiloja hyödynnetään.


Lounas syötiin paikan päällä vaikka rannekkeet ovat koko päiväksi ja sieltä saa poistua vaikka käymään mökillä tai kylillä. Itse söin kotiruokalounaan, joka oli ihan peruslounaspaikkojen hinnoissa. Lounas ei ollut lasten mieleen, joten he joutuivat pärjäämään ranskiksilla. Siltä osin listaan voisi olla toivomista esim. nakit ja muussi tmv.

Kiva päivä!!

2 kommenttia:

  1. Näyttää että oli tosi kiva päivä! Harmi kun meillä täällä pk-seudulla ei ole noita sisätiloissa olevia Angry Birds puistoja. Onneksi kuitenkin täällä Espoossa kaksi ulkoilma leikkipuistoa ja kolmatta kohta aletaan rakentaa mutta siitä tulee maksullinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on muuten aika kallis 19eur/nenu ja alle 4v ilmaiseksi. Myös aikuiset maksaa, kun esim hoplopissahan ei aikuisten tarvitse maksaa.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!