Amalian Helmiä

27. syyskuuta 2013

Kirppistelyä osaXXXXX




Pitkästä aikaa kirppislöytöjä. Useampi viikko mennyt niin ettei ole kirppistelemään päässyt.
Muhoksen kirppis Kamusta ei tyhjin käsin yleensä pääse lähtemään

Nyt löytyi koululaiselle farkkuliivari. Sopivasti, kun entinen kävi pieneksi ja tyttö alkoi puhumaan, että äidin pitäisi ommella hänelle tällainen. Mieluusti löysin sen valmiina

Lätsä, kaulahuivi ja farkut löytyi myös kirppikseltä.
Laukku on vuosia sitten tehty kirppislöytö.


Tuon kaulahuivin ostin kyllä ihan itselleni.

Sai äiti muutakin - mekon. Onkos tämä jotain Marimekon kangasta?

Jos tähän väliin äiti voi jo laittaa toivetta joulupukille niin toivon lisäsalamaan ja uutta objektiivia ;)

Harvinaisen toisiinsa mätsäävä kasa kirppikseltä.

Reilun kahden viikon päästä pääsemme kirppikselle vaihteeksi myyjän asemaan MLL.n kirppiksellä. Pojankin pieniä vaatteita olen perkannut.


11 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta uskomattominta, että noin hyvin passaavat yhteen vaikka eivät oo samasta loosista :)

      Poista
  2. Niin missä tuo mll kirppis on? Olis nuo teidän pojan värikkäämmät vaatteet kovasti meidän makuun. :) myytkö kokoa 74?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos laitat minulle sähköpostia amaliajatytöt @ gmail.co niin voin laitta infoa, mutta poju kyllä käyttää kokoa 74 juuri nyt. En myöskään ota mukaan niitä mitä uskon sinun ajattelevan, kun noissa kirppiksissä menee kaupaksi vain euron parin jutut, kun 8 euron reimatecin haalarista tingattiin kerran kovasti ;)

      Poista
    2. Meidän jäbä on nyt siirtymässä kokoon 74 eikä pienempiä enää kannata ostaa. Myytkö metsolat yms. kalliimmat sitten jossain muualla, voisin olla kiinnostunu myös tyttöjenne vanhoista värikkäistä vaatteista.

      Poista
    3. Vielä en ole laittanut mihinkään pojun Metsoloita myyntiin - teen niistä vielä surutyötä ;) Tytöiltä ei ole jäänyt vielä Metsoloista pieneksi kun yksi punainen apila - aikoinaan heräsin vasta apilan aikaan metsolaan ja tytöt olivat jo sen verran isoja etteivät hieman isoihkona käyneet kovin äkkiä pieneksi. Jotain Po.Pia ja miikkaria olen laittanut sivuun, että myyn jossain fb.ssä varmaan.

      Poista
  3. Joku ope ihasteli tuota farkkuliivaria tietämättä, että tunnen omistajan ;) Kivoja löytöjä, alkaa itselläkin mieli tehdä pitkästä aikaa kirpparille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai koululla? Meillä on ollut ennekin tuollainen ja kovasti on siitä tykätty.
      Tuohon kirppistelyyn tulee kyllä himo, kun tekee löytöjä niin haluaa uudestaan ja uudestaan. Tuolta paikallisesakin tekee joskus hyviä löytäjä, mutta vähän kausittain. Kesällä varmaan lomalaiset siivosivat kaappejaan ja löytyi vaikka mitä.

      Poista
  4. Just harmittelin kun ei ennätetty tänään ohikulkumatkalla enään Kamussa käydä. Siinä toisessa kyllä kävin ja sieltäkin löytöjä tein. :)

    Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kaulahuivi itseasiassa on sieltä. Uskomatonta, että Muhoksen kokoiseen kuntaa mahtuu kaksi kirppistä josta tekee löytöjä. Ne on vaan molemmat niin hyviä (siistejä jne) ettei tarvitse myyjien lähtä Ouluun vaan kauppa käy hyvin omassakin kunnassa. Ei pysty ohi menemään ettei ainakin toisessa käy :)

      Poista
    2. Me taas käytiin Vaalassa kesällä ja siellä oli keskustassa ihan älyttömästi kirppareita. Ei käyty niissä, mutta ihan pienen matkan varrella oli ainakin 5-8 kirpparia :D.

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!