Amalian Helmiä

9. syyskuuta 2013

Meinas mennä yöunet ;)

Niin meinas mennä yöunet, jos lastenvaatteista tressiä haluais repiä. No, mutta jos jotakin ei saa niin sitten keksitään jotain muuta, niin ajattelin nytkin. Vaikka hieman meinas harmittaa illalla, kun koko kutsujen järkkäämisen tarkoitus oli hankkia tytöille talven topat ja nauttia loistavasta seurasta.
Eli tilattiin eilen Pompdelux kutsuilta tytöille takit, housut ja kinttaat ensi talveksi. Illallapa tilausvahvistusta tarkistaessa ei niitä toppahousuja siinä ollutkaan. En saanut myöskään jostain kumman syystä niitä illalla siihen lisättyä. Ihan varmasti ne siihen tilaukseen syötettiin, kun ensimmäisenä niitä mietittiin, kun päädyttiin tilaamaan molemmille samankokoiset. Ihan takuulla ne siinä näytöllä listassa oli. No sain ne onneksi aamulla tilaukseen lisätty.Mikä lie bitti vinossa, mistä tuota tietää. Ei tarvinnut alkaa miettimään korvaavia pukuja, kun nuo on kyllä niin kauniit ja hinta-laatu kohillaan.
Eli loppu hyvin ja kutsut oli taas niin mukavat järkätä ja höpötellä muiden mammojen kanssa. 10 -20 odotetusta äidistä reilut kymmenen pääsi paikalle vaikka tuntuu taudit taas jylläävän ja aika moni oli reissussa ja epäilikin ehtiikö. Tuo määrä onkin aika kiva kutsuilla, kun ehtii itsekin höpötellä kaikkien kanssa

Ennen kutsujen alkua pojotettiin pompeissamme ;)

Ei tullut kattauksista montaa kuvaa otettua

Currya ja sinista - hyvä setti

Toppavaatteiden sovittelua. Tuo haalarikin ois ollu tosi hyvän näköinen.
Niin siis toppavaatteiden lisäksi ei ollut tarkoitus muuta tilata. En ollut ehtinyt perkaamaan jemmoja ja tuntui, että tuota sisävaatetta ja jopa sukkia ja yökkäreitakin on riittämiin. Vanhempi tytöistä ihastui Amsterdam neulemekkoon ja olihan ne sitten kuitenkin tilattava


Poikaa kiinnosti eniten kassit. On muuten tuo emännän kassi minusta paremman mallinen mitä viime vuonna.
Pojan liivi on muuten kans Pomdeluxia. Muuten 74 käyttävä poika voi jo pitää tuota 80 kokoista liiviä,

Tytöt tekivät vierahuoneesta sovitushuoneen

ja leikkihuoneesta lasten kahvilan - keittiöstä hakivat herkut tänne jossa saivat omalla porukalla höpötellä ;)

Nyt odotellaan kevään kutsuja ja muuten tiedoksi Oulunseudulle, että kutsuajat on "loppuumyyty", eli jos omia kutsuja ei tullut varattua niin kannattaa seurata millon on avoimiaovia.

9 kommenttia:

  1. Minäkin kävin viime viikolla kutsuilla. Olin hieman pettynyt tähän syksyyn, tai sitten ne oli vain ne tummat sävyt mitkä ei miellyttäneet. Mutta haalari oli ihana, jos olisi tarvetta, ottaisin heti! Mutta yhden tunikan tilasin tytölle. Sitä odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olisi ollut kivan raikas se vaalean sininen, mutta hyvin pysyttiin siinä mihin oli tarve eli vain ne toppavaatteet.

      Poista
  2. Talvitakki tarvisi ostaa meillekin. Itse pidän tästä syksyn värimaailmasta, toisaalta lapsille olisi kiva olla vähän iloisempiakin vaatteita. Paremmat housut pitäisi pojille kanssa ostaa. Sovittaminen vaan kun on aina yhtä hankalaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän Pompilla on totuttua värikkäämpi talvimallisto. Meillä menee talven topat vuorovuosittain nyt on sen vähemmän värikkään talven vuoro :)

      Poista
  3. Ihme materialismia blogi pullollaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta onneksi ei tarvii lukija jos ei taho ;) tietysti blogeja lukiessa lukutaitokin on ihan hyödyllinen :D

      Poista
    2. Täytyi tehdä pikainen laskutoimitus niin 90 edellisestä viestistä 11 postauksessa jotain oli ostanut, eli vain reilussa 10% eli aika hyvin näin pinnalliseksi blogiksi.

      Poista
  4. Hihi, ihana toi sovitus-kyltti ja lasten pikkukahvila! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tytöt oli kyllä touhukkaana kutsujen kanssa, kuten äitikin. Ihan paras "tekosyy" saada järkättyä tuollaiset kutsut ja porukkaa kylään. Siinä samassa sitten saa rennosti hommattua vaatteita - ei tarvi lasten kanssa ostarissa väsyneenä kiertää. Puhuttiin, että miehille voisi samalla konseptilla vaatteet hommata. Joku saunailta teema ja siinä samalla vaatteet uusiksi esim. työvaatteet jne :)

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!