Amalian Helmiä

17. lokakuuta 2013

Rusettikampaus top model tyyliin

Luetaanko teillä Top model lehteä? Meille kolahti ensimmäinen numero postilootaan. Irtonumeroita on ostettu ja tietty ne muotivihkot olleet kovaa huutoa jo pitempään. Muutenkin tuntuu lehti olevan suosittu pikku koululaisten keskuudessa.
Minäkin luen sen, kun sellainen sattuu meille tulemaan. Kaikesta sisällöstä en niin tykkää ja vaatemuoti en täsmää meidän maun kanssa ja on enempi isompien tyttöjen tyyliä, mutta onneksi tytöt ei oo niihin samaistuneet. Lehdestä on löytynyt kivoja tehtäviä ja askartelu ohjeita ja nyt bongattiin kiva kampausohjekkin: Rusettikampaus.

Hieman hapsottaa, mutta harjoitellaan.

toinen yritys

Itse ohje - pitäisi tulla isompana, kun napsautat kuvaa.


9 kommenttia:

  1. Rusetti pysyy paremmin kun käyttää sellaista topsy tail-lenkuraa, jolla päät saa vedettyä ponihännän juuresta läpi. Kannattaa kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole sellaisista kuullutkaan täytyypä tutkia asiaa...

      Poista
    2. Noita Topsy Tail -juttuja oli jo joskus ysärillä, kun itse olin ala-asteella :D. Itsellä oli ainakin sellainen.

      Poista
  2. Ihana rusetti, pitääpä kokeilla itsekin neidin tukkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun jotain vaihtelua perus ponnariin ja lettiin

      Poista
  3. Meillä Tellu on jo pitkään haaveillut vaatesuunnittelijan työstä, joten niitä Top Model vihkoja on kertynyt vinot pinot. Lehtiäkin ollaan irtonumeroina ostettu kun ollaan löydetty. En oo edes tajunnut että vois tilatakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin kaapit täynnä vihkoja ja eka ostettiin irtonumeroita kunnes huomattiin, että tämänhän voi tilatakkin

      Poista
  4. Meidän neidille on tullut nyt neljä lehteä tilattuna. Minusta tää on tosi kiva lehti, kun on monenlaista puuhaa mukana! Pienempi neiti nauttii puolestaan Prinsessa-lehdestä. Pojalle on ollu paljon vaikeampi löytää hyvää lehteä, kun Autot-lehteäkään ei voi tilata kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihin lehtiin tulee monesti palattua. Meillekin tuli ennen prinsessa-lehti, mutta tuli sitten taukoa ennen tätä. Sitä ennen tuli nalle-puh, mutta siinä ei oo kyllä juuri puuha juttuja

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!