Amalian Helmiä

4. maaliskuuta 2014

Ensi talvena

Me testattiin jo ensi talveen varatut Reimatecin takit.
Tytöt niin kovasti niitä jo persoisivat käyttöön. Ehkä näiden kohdalla ei tarvita pitkää lämmittely kautta, vaan kelpaavat heti käyttöön.




Vanhemman tytön takki on kooltaan 140 ja nuoremman 134. Reimalla näytti olevan loppualet käsillä ja aleprossat -50%, mutta ei siellä enää näitä takkeja ollut.
Näihin täytyy ostaa sitten mustat toppahousut.
Vahvan musta-keltaisen kauden jälkeen, musta-punainen näyttää kivalta.

Tänään olisi laskiaistiistai, mutta mäkeen ei päästä, vaikka oma piha juuri ja juuri valkea onkin. Aikoivat lapset ja isukki käydä lintutornilla makkaranpaistossa. Vielä ei ole muuttolintuja näkynyt, mutta kaverit olivat bonganneet sammakoita - voi poloiset, eivät kuulemma voi vaipua uudestaan horrokseen, mutta saattavat selvitä jos veteen pääsevät eikä pakkaset kiri kovin koviksi. Normaalisti heräävät tällaisilla huhtikuisilla ilmoilla kutemaan.

3 kommenttia:

  1. Meidän lomalaiset olivat käyneet eilen Rantakylässä mäkeä laskemassa, ja ihan hyvin oli onnistunut! Lumi on siellä ilmeisesti niin tamppaantunut ja jäätynyt, ettei ole sulanut. Mäki oli ollut toki paikoin vähän jäinen, joten eivät olleet uskaltaneet ihan ylhäältä/ jyrkimmästä kohdasta laskea. Loivemmasta sivurinteestäkin oli tullut hyvät vauhdit. Muita laskijoita ei ollut, joten olivat saaneet koko mäen ja makkaranpaistopaikan omaan käyttöön. :) - MY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,minäpä laitankin heti viestiä, että voi siellä laskea. Yhdesti koko talvena ollaan käyty!

      Poista
  2. Niin ja kivat takit - kaunis väri. Itse olen ajatellut, että ainakin liikenteessä liikkuvalle koululaiselle ostaakin mielellään värikkäämpää ulkovaatetta. Mutta minähän en jaksa ikinä olla niin suunnitelmallinen ja kaukaaviisas, että hankkisin edelliskauden aleista kampetta jo seuraavaan talveen... :/ - MY

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!