Amalian Helmiä

10. kesäkuuta 2014

Hiphurraa mitkä synttärit!

Viime viikonloppuna juhlittiin tyttöjen syntymäpäiviä. Onni onnettomuudessa, että ensimmäiset juhlat piti siirtää, silloin olisi saatanut vettä, kuin saavilla kaatamalla, mutta nyt paistoi aurinko.

Mitään teemaa ei (isot) tytöt enää halunneet, mutta väreinä käytimme pinkki-mustaa.
Nuorempi halusi kuitenkin vaaleanpunaisen hevoskakun. Tästä kulmasta ei nyt selvää saa, mutta kyllä se etäisesti hevosen päätä muistutti. Äiti täytti ja muotoili ja tyttö itse hoiti koristelut. Peruskermakaakku mansikka hillolla - äidin ehdoton lemppari.
Tarjoiluissakin suosittiin pinkkiä ja mustaa mm. mustia bebe-leivoksia ja mustapilkullisia muffinivuokia löytyi Clas Ohlsonilta.

Lasten juhlapalvelu Hiphurraalta saimme maistiaisiksi hattaroita. Hiphurraalta saa vuokrattua hattara koneen, näin saa tarjoiluistakin muodostettua oman ohjelmanumeronsa. Meillä oli tarkoitus vuokrata popparikone, mutta siirroksen takia oli kone jo varattu. Nyt Hiphurraallaa on toinekin popparikone vuokrattava.




Vanhimman tytön kakussa ei saa olla kermaa, mitään hilloja tai sokeri tai muitakaan vastaavia kuorruitteita - vaihtoehdot käy silloin aika vähiin. Kakkuna olikin hopeatoffeekakku. Eihän nuo perustäytekakut lapsille maistu, jos on ollut kerma tai sokerikuorrutekakkua tarjolla hyvä jos puolet ottaa kakkua - tätä otti 90% lapsista eli teki hyvin kauppansa ;)



Meillä oli Hiphurraalta vuokralla myös Pomppulinna. Eipä paljon muuta ohjelmaa tarvittu. Varalta oli kehitelty jotain ohjelmia, mutta vain lakunsyötikisa ja muumioleikki pidettiin - pomppulinna hoiti ohjelma osuuden (äidille suurihelpotus, kun kolme erää juhlioita ja kattauksia piti äidin kiireisenä)
Isommatkin tytöt intoutuivat hyppimään pitkät tovit. Linna on huomattavasti turvallisempi vaihtoehto trampoliiniin verratuna, vaikka tässäkin suositellaan hyppijöiden olevan saman kokoisia.
Välillä linnassa rauhoituttiin istumaan ja supattelemaan.

Tilasimme Hiphurraalta myös teemaan sopivia heliumpalloja. 

Meillä kiitoslahjoina vieraat saivat pallon mukaansa. Otin myös potrettikuvan vieraista juhlien alussa ja tulostin muistoksi mukaan. Juhlien ainoat karkit olivat tikkarikukka - styroksi pallo ruukkuun ja pallo täyteen tikkareita.
'
Pallot toimivat ensin juhlien koristeina - suosittelen.

Suurinta riemua pallot antoivat ehkä pojalle, joka kävi suihkussakin pallon kanssa ja edelleen kulkee pallo mukaan joka paikkaan vaikka ei se enää leiju.

Voin suositella näitä heliumpalloja ja ovat edullisiakin 1,50eur/kpl ja värivaihtoehtoja varmasti löytyy kun Merjalta tiedustelee.




Yhden pallon päästimme illalla vapaaksi.

Tytöt halusivat lähettää sen hyville ystävilleen ulkomaille. Vaikka en usko pallon Arabiaan asti lentävän, mutta ajatus on tärkein.

Enemmän Hiphurraasta löytyy aikaisemmasta postauksestani - täältä 
Hiphurraalta järjestää niin täyden paketin synttäreitä eri teemoilla, kuin vvuokraa linnoista discopalloihin, sekä erilaisia palloja ja kaverilahjoja. Teemoja on vaikka kuinka paljon discosynttäreistä ponisynttäreihin Merja voi myös taiteilla ilmapallohahmoja juhlien somisteeksi ja sittemmin annettavaksi kaverilahjoiksi.
Hiphurraa toimii Oulunseudulla

6 kommenttia:

  1. Ihanan oloiset juhlat teillä olleet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rento meno - tytöt pitää tärkeimpänä vapaata olemista.

      Poista
  2. Ihanannäköiset juhlat! Meillä tänään päästettiin viimeisiään vetelevä vappupallo ilmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli sattunut tosiaan uskomaton sattuma, kun ne joille pallo laitettiin olivat löytäneet yksinäisen pallon!!!

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!