Amalian Helmiä

1. kesäkuuta 2014

Ravintolassa lasten kanssa


Koulun loppumisen kunniaksi suuntasimme kaupungille syömään.
Me käydään lasten kanssa, ehkä noin kerran kahdessa kuukaudessa ravintolassa syömässä, lomalla tietysti useammin. Viimeksi oltiin huhtikuussa mummon synttäreitä juhlimassa, sitä ennen syyslomalla ja sitä ennen taas joululomalla - eli ei niin hirveän usein, mutta käydään kuitenkin. Jos tähän nyt ei apseja ja hamppareita lasketa.
Lapset ovat olleet kyllä aina aika pieniä ensimmäisellä kerralla ja sylivauvan kanssa pärjää kyllä aina hyvin. 

 Pojan kanssa käytiin talvella lähes viikoittain mammalounaalla perhekerhon jälkeen.
Meille ei ole sattunut kyllä mitään ikävää. Mieleen tulee vain, kun olin pojan kanssa kaveriporukalla syömässä, niin viereisen pöydän mummot pyysivät siirtämään vaunut muualle. Matkarattaat oli laitettu tyhjän paikan tuolin tilalle ja poika nukkui niissä - eli ei olisi pitänyt olla tiellä ja tietenkään en niitä lähtenyt poika sisässä mihinkään viemään.

Ravintolan henkilökunnalta on saatu aina hyvää palvelua. Nytkin oli Amarillossa loistava tarjoilija. Muuten ollaan suosittu Oulussa Olimposta ja Creciania, joissa ruoat on lasten mieleen.

5 kommenttia:

  1. Samoin täällä Amarillo, Olimpos, Rosso ja lisäks pojat tykkäs hurjasti Haraldista, ehkäpä niiden kypärien takia. Pienestä oon kulettanu mukana. Ja jos johonkin kaupunkiin mennään (yleensä se on Oulu), niin en kyllä mihinkään heseen lähe noijen kaa. Mut en liian hienoonkaan paikkaan. Amarillossa on yleensä ääntä jo valmiiksi. Niin ja joskus käydään La Festassa, vaikka onkin pizzeria, ne ruukut on siellä niin ihania namskis! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mekään missään hienossa olla käyty lasten kanssa, tosin ei muutenkaa tule kauhean usein missään Uleåborgissa tai seurahuoneella syötyä.
      Tuota Harardia myös mietin oltasko sinne menty, mutta Amarillossa ei oltu käyty pitkään aikaan.Muita suosikeita on myös Sokerijussi ja Pannu. La Festaan mekin mennää pitsalle, jos pitsttaa, mutta sitä tulee haettua tästä omaltakin kylältä ja täällä on myös huippu Kiinalainen josta haetaan kotiin.

      Poista
  2. Metsolan ysmyt? Olen vähän odotellut postaustasi aiheesta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole ensimmäinen joka asiaa kyselee, mutta nyt oli ensinnäinen kerta kun emme ysmyille kyenneet, kun oli vielä liian heikkona oksennustaudin jäljiltä - tyttöjä kyllä harmitti kovasti!

      Poista
  3. Voi, tuolta Oulun Haraldista on kaksi kaveria saanut ruokamyrkytyksen :( Toinen viime kesänä ja toinen pari kuukautta sitten..

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!