Amalian Helmiä

6. heinäkuuta 2014

Vielä pienten poikien juhlapukeutumisesta

Miten olinkaan saattanut unohtaa Elloksen ja siellä Vertbaudetin!
Vertbaudet oli meidän tyttöjen luottopukia ennen Pompdeluxia ja muita verkkokauppoja.
Vertbaudet on ranskalainen vaatemerkki ja aika samassa hintaluokassa Pompdeluxin kanssa. Meillä on eräskin juhlamekko heiltä - kauniita puuvillaisia mekkoja.

Nyt menin Ellokselle katselemaan Kavatin kenkiä syksyksi pojalle ja muistin Vertbaudetin.
Juuri mitä etsinkin!

Tämä olisi täydellinen kesäasu pienelle, mutta juuri meidän koko oli loppu.

Uutena saman tyylisenä merkkinä sieltä löytyi Cocoon.
Tämä harmaa setti menisi talvellakin ja vähemmän juhlavanakin.

Ostoskoriin tipahti myös vaarinpaita bodyja, joita olen myös tovin saanut etsiä.

6 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihania,Tykkään!��

    VastaaPoista
  2. Taidankin kirmata katsomaan löytyisikö tuolta meillekin juhlakamppeet :) Kiitos siis muistutuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen tykännyt. Heidän juhlavaatteistaan, kun en ole oikein sifongin yms. Ystävä

      Poista
  3. Jostakin toisesta blogista ihan vaan postausotsikon perusteella tänne eksyin. Meillä on neljä poikaa ja voin todellakin sanoa, että haasteita on ollut juhlavaateteuksen kanssa yhden jos toisenkin kerran. Senkin voin sanoa, että pikkupojille vielä löytyy kohtuu hyvin, mutta kun kasvavat, alkaa entistä isommat haasteet... (meidän esikoinen täyttää syksyllä 14v.). Olen vuosien varrella ommellut itse mm.pellavapolvihousuja ja jonkun liivin. Äitini on myös ommellut jotain vastaavaa, kerran teetin ompelijallakin asun pojalle. Tonja Attolalta tilasin vuosia sitten merimiesasuja, ne on mun suosikkeja (en tiedä ompeleeko enää). Viime vuosina olen ostanut kivoja vaatteita tamperelaisesta Miraakkelista. Heillä on myös nettikauppa. Viime kesänä vein pojat ulkokuvaukseen ja halusin heille jotain kesäistä, mutta rentoa päälle. Eipä löytynyt mitään "sopivaa". Lopulta ompelin merimieskaulukset, jotka kiinnitin valkoisiin perustrikoopaitoihin. Alaosana oli merihenkiset sinivalkoraidalliset shortsit. Suoriin housuihin yhdistettynä olemme käyneet muutamissa juhlissakin noilla merimiespaidoilla. Kaikki nämä vuodet olen saanut myös ihmettelyä osakseni erityisesti poikien juhlavaatepukeutumisen osalta, monet eivät jaksa nähdä vaivaa poikien vaatteiden suhteen. Ja kuten kirjoitit aiemmin, niitä on oikeasti paljon vaikeampi löytää kuin tyttöjen vastaavia. Pojille ei osteta esim.juhlakenkiä, mutta kuinka usein tyttö nähdään kauniissa mekossaan lenkkarit jalassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että tänne löysit! ja heti, että kääk, ne kengät!!! No on meillä onneksi sellaiset perusnahka kävelykengät. Tämä siis pahenee lapsen kasvaessa. Täällä oli myös ennen ompelija joka ompelu puuvillaisia ja pellavaisia juhla-asuja lapsille ja möi niitä torilla aitassa - aivan ihania, mutta hänkin jäi jokunen vuosi sitten eläkkeelle :/ Varmaan minunkin on alettava ompelemaan. Talvi juhlavaatteeksi ompelin sellaiset suorien housujen ja lappuhaalareiden välimallin sametista, mutta nyt ei ois jaksanut alkaa vääntämään. Siis miksi ei poikiakin pukisi siinä, kuin tyttöjäkin?

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!