Amalian Helmiä

7. elokuuta 2017

Poikien vaatekaapin kulmakivet

Jos pitäisi valita yksi merkki johon lapseni pukisin olisi se Pompdelux. Vaikka välillä on innostus meinannut hiipua on se aina palannut. Lastenkaapeista löytyy ehdottomasti eniten pompdeluxia ja sitten vaihtelevasti kotimaisia lastenvaatemerkkejä, sekä omia ompeluksia.

Pompdeluxia alesta tilasin kaunistelematta 14 vaarinpaitaa. Niitä harvoin riittää aleen asti, joten nyt tilasin niitä jemmaankin. Vaarinpaitoja pidetään niin arjessa, kuin pienessä juhlassakin. Päiväkotiin collegehousujen kanssa ja juhliin farkkujen kanssa ja neuletakin tai liivin alle.

Tämän kesän asuntoautoretkelle muutin pakkaustekniikkaani. Ennen olen pakannut valmiita settejä, jossa sukista lähtien pyöräyttäen ne rullalle. Nyt pakkasin isoihin kannellisiin muosilaatikoihin toisiinsa mätsääviä vaatteita. Kasa pitkähihaisia ja lahkeisia, sekä kasa lyhythihaisia ja lahkeisia. Kaikki mätsäsi keskenään, joten sieltä vain poimin sään mukaan päälle sopivat vaatteet. Laatikon sisällöstä valtaosa oli Pompdeluxiaa ja loput omia ompeluita.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!